Oostende Kitesfestival (1)

Vorige zondag hebben we het kitesfestival in Oostende bezocht. Vermits het de vorige avond (Leuven in scene) vrij laat werd vertrokken we pas rond 11:00 uur. Zo dachten we tevens de files te vermijden. Haha…meer dan drie uur later kwamen we pas toe in Oostende. Zelden zoveel files meegemaakt ! In de stad was er zelfs nergens parkeerplaats te bespeuren . Uiteindelijk reden we maar tot  Raversijde en hebben we daar de tram genomen tot de Koninginnelaan. En dan zagen we ze…honderden kleurrijke vliegers !

Hilde had een goed boek bij en de kinderen doken al direct het water in. Ik had dus even tijd om wat rond te lopen en ik heb ervan genoten! Massa’s foto genomen waarvan ik er hier al enkele toon.

Wordt vervolgd!

 

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

20 gedachten over “Oostende Kitesfestival (1)”

 1. Een mooie reeks die je hier in mijn geboortestad kon schieten, en zoals ik je al ken, houd het niet op bij de kites alleen, natuurlijk mag het wel als je uren in de file staat, zeker met kinderen op de achterbank

 2. Ik ben er zondagavond even rond 18 uur geweest. 10 minuten maar want men was al alles aan het inpakken en natuurlijk lagen vrouw en kind even verderop nog steeds in de materniteit. Ik kon het echter niet laten om heel even het strand op te lopen. Het zal wel de aard van het beestje zijn.
  Morgen alvast mijn (heel beperkt)resultaat.
  Deze reeks vind ik alvast heel mooi. Sterke standpunten en je bewijst hoe kleurrijk dit spektakel wel is. Ik kijk uit naar het vervolg.

 3. En over het weer viel niet te klagen: prima om een dergelijk spektakel te vereeuwigen. Dat is je goed en kleurig gelukt!
  Ja, parkeren valt niet mee maar toen wij de expo “Ma natal la” in de Venetiaanse Gaanderijen een week eerder bezochten, hadden wij geluk. Een prachtig betaald plekje op een steenworp afstand.

 4. Dat moet de moeite geweest zijn om daar naar toe te trekken. De kleuren, de vormen, grote en kleine vliegers. Heel mooie foto’s. Ik ben al benieuwd naar de volgdende.

 5. Wat lijkt het me fantastisch hier tussen te lopen! Ik zou wel een beetje bang zijn om zo’n gevaarte op m’n hoofd te krijgen. Maar dat zal allemaal wel meevallen, denk ik.
  Prachtige zonnige zomerbeelden.

 6. Kleurrijke serie en wat me opvalt is dat je al die vliegers zo mooi hebt belicht. De compo in de eerste foto is heel mooi met die huisjes zo in een lijn en dan al die kleurrijke vliegers erboven … kan me voorstellen dat je hebt genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: