Bella Vida

Resultaten van architectuur- en interieuropdrachten zie je hier uiteraard nooit want ik houd me graag aan het ‘fotogeniek Belgie’concept, maar als de beelden o.a. voor een website gebruikt worden kan ik natuurlijk altijd de link doorgeven:  www.bellavida.be   (20 foto’s)  Dergelijk opdrachten zijn overigens  steeds leuk om te doen . Stilleven-, interieur-, architectuur-, portret-, en modelfotografie…het kwam hier allemaal aan bod in één en dezelfde lokatie.  Je kan je dan echt uitleven als fotograaf.

02

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

20 gedachten over “Bella Vida”

 1. ‘Prachtige foto’s op die site! Misschien een beetje jammer dat je de beelden niet wat groter kan bekijken, maar ze komen wel prima over.
  Moet wel heerlijk zijn daar! Dat chocolade arrangement…mmmm’

  1. @Yves: versschillende omstandigheden=verschillende belichtingstechnieken. De foto’s van het kapsalon en ook de stillevens zoals dit beeld werden zonder flits genomen. Bij de foto’s van de modellen werden soms 1 tot 2 losse flitsers gebruikt in combinatie met een lichte invulflits. Bij het portret van het koppel (homepage) werd dan weer gebruik gemaakt van invallend daglicht in combinatie met één losse flitser. Enz, enz…

 2. Dag Koen,

  Leuk om onze site hier terug te vinden.
  Wij zijn uiterst tevreden over de fijne samenwerking.
  Het genoegen is wederzijds.

  Nogmaals dank.

  Mvg,
  David

  Bella Vida
  Spa & Massagestudio met specialisatie hamam ritueel
  (scrub, zeepmassage, oliemassage, rasul,…)
  http://www.bellavida.be

 3. Bedankt voor de belichtingsinfo! En ik die dacht dat je niet van flitsen hield…

  Oei! Heb ik dat ooit gezegd? Misververstand!
  Al ga ik het echt wel vermijden wanneer het kan. Zeker het fotograferen met meerdere flitsers want dat geeft volgens mij niet altijd een meerwaarde.
  Uiteraard moet het soms,, maar dan wel met mate. Neem nu het portret van de uitbaters op de homepage. Het zachte daglicht komt van rechts, maar met een externe flits van links vermijd je harde schaduwen in het gezicht. En meer moet het meestal niet zijn voor mooi uitgebalanceerde portretten.

 4. Heel leuk lijkt me dat om de foto’s van een website te mogen verzorgen. Maar daar heb je wel meerdere bezoekjes voor nodig gehad denk ik. Niet iets dat zomaar is gedaan.

  @Caro: één bezoekje maar hoor! De facturatie moet redelijk blijven 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: