Toch geen siamese tweeling…

Even een rechtzetting. Wat je zag op de vorige foto was gelukkig niet wat het leek.  Ik vond het een grappig beeld omdat ik wist wat er gaande was. Als je natuurlijk echt dacht dat het hier om een vergissing ging van moeder natuur, dan lijkt het inderdaad een verschrikkelijk beeld. Maar hoe zit het nu in elkaar? Wel, de voorste kuiken peddelde naar links, maar merkte plots dat moeder langs kwam met vers voedsel. Het wou zich dus halsoverkop, bijna met een backflip, omdraaien waardoor het lijfje onder water kwam.

Of hoe een foto kan bedriegen…

Hier nog een foto van de moeder met haar kuikens, gezond en wel. Overigens net als de vorige foto in de regen gefotografeerd.

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

8 gedachten over “Toch geen siamese tweeling…”

  1. Ja koen helemaal begrepen hoor,het beeld was al raar maar dacht het is waar, dit is een leuke foto van de waterhoentjes,, en zo weer kijken naar voetballen ..gr cees,,

  2. Ik had vanaf het begin mijn twijfels….dat ik daarom dacht dat het niet echt was heeft te maken met een foto die ik verleden jaar maakte van een giraf..die bleek 2 koppen te hebben maar ik wist dat de dieren naast elkaar stonden..op een gegeven moment was maar 1 lichaam te zien met de normale 4 poten maar met 2 koppen.Ja een foto kan enorm bedriegen.Gelukkig maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: