Oostende, westelijke strekdam

Mijn volgend artikel voor het fotomagazine Shoot gaat over Oostende, een stad die me op fotografisch gebied erg fascineert. Waarom dat zo is legt ik uiteraard in het artikel uit. Een van de troeven van de stad is de westelijke strekdam van waaruit je een schitterend zicht hebt op de enige echte skyline die ons land rijk is. Iedere keer dat je er komt neem je andere foto’s. Is het niet de lucht die steeds anders is, dan is het de kleur van de zee.

DSC_5304-2

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

5 gedachten over “Oostende, westelijke strekdam”

  1. Prachtig al die tinten en nuances blauw, het water heeft een heel mooie kleur op deze foto. Leuk die rode kunst (?) in de verte. De lelijke flats, de speelse rode kunst, de ruwe basaltblokken en de gladde weg op de dam en dan ook nog eens die mooie wolkenlucht een combinatie die een lust voor het oog is!

   1. Wel geweldig hoe je die foto beschrijft, Ank! Bedankt! In feite zijn die flats inderdaad zeer lelijk en dan is de vraag of sommigen de foto dan mooi kunnen vinden. jij alvast wel dan 😉 Die rode blokken op de achtergrond is inderdaad een kunstwerk. Meer bepaald ‘rock strangers’ Tik het maar eens in bij Google-afbeeldingen. Er is zeer veel commotie geweest omtrent dat kunstwerk met hevige voor -en tegenstanders 😉

 1. Daar heb ik toch ook al een paar keer gelopen en ook foto’s gemaakt, maar jouw skyline is perfect! Ik moet eerlijk zeggen, dat die rode blokken (kunstwerk) niet mijn ding is, ik vind ze lelijk, maar zo van ver bekeken heeft het wel iets die rode tinten in dat toch blauw – grijze decor en achtergrond.
  Groetjes, Heidi

 2. Ik wil er mij niet over uitspreken of het nu kunst is of niet, en of het betaalde bedrag in overeenstemming is met het kunst gehalte .
  Wat ik wel weet is dat het kleur brengt in de grijze monotone sliert hoogbouw, en een vrolijke noot in de skyline van de stad.
  Overigens, knappe foto met het gevarieerde kleurenspel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: