15 gedachten over “Park van Tervuren”

    1. Mijn voorkeur gaat uit naar de tweede Koen. De twee ” lijnen ” begeleiden als het ware de zwaan naar ons toe. Ze storen zeker niet, zonder zou het een doordeweekse foto van een zwaan zijn 🙂

  1. Zeker voor de eerste want de compositie is veel mooier, het licht op de zwaan beter en op de tweede foto lopen er twee lichte strepen over de hals van de zwaan en de witte strepen in het water zijn te opvallend.

  2. Ik kies ook voor de eerste foto: mooi contrast tussen het witte van de zwaan en het groene van de weerspiegeling in het water. De zwaan komt er mooier in uit, omdat haar hoofd volledig in het licht staat (iets meer in de schaduw in de tweede foto)

  3. Zeker de tweede foto waarin de zwaan mooi uit komt tussen de twee witte strepen, het is een erg mooie, rustige compositie. Want bij de andere valt juist de zwaan weg door de witte streep boven zijn hoofd en dat stoort juist de foto.

  4. 8-5 voor de eerste 😉 Bedankt allemaal voor de reacties Erg gewaardeerd. Het bewijst nogmaals hoe verschillend de meningen zijn. Meningen die soms erg goed geargumenteerd werden. Tof!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: