Krabspin in verdediging

Ik ben momenteel mijn macro-archief aan het herschikken. Binnenkort komt er een update op mijn website. De selectie van die beelden is steeds moeilijk omdat de beoordeling van mijn eigen werk steeds subjectief  is natuurlijk. Over dit beeld van een krabspinnetje in de bloem van een hagewinde twijfel ik bijvoorbeeld.Ik vind de foto heel speciaal, maar misschien ziet een objectieve kijker het helemaal anders. Dus voor één keer stel ik hier specifiek de vraag: Wat vind je van dit beeld? Alvast bedankt!

Krabspin

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

7 gedachten over “Krabspin in verdediging

    1. ‘Nog steeds’ ? Ik vind het straf dat je de foto nog herinnert, Ank. Ik heb dit beeld enkele maanden geleden eens op facebook geplaatst, maar dan terug verwijderd omdat ik er zo goed als geen reacties op kreeg. Ik dacht plots… ‘oei, misschien niet goed genoeg’ Wel fout van mij om me te laten beïnvloeden natuurlijk. Misschien lag facebook toevallig even stil 😉 Enfin, bedankt voor je reactie hier.

  1. ik vind het een prachtige foto. zo freel en teer de bloem met de zachte kleuren. en het krabspinnetje, waarvan ik het bestaan niet kende, vind ik een unicum en mooi in beeld gebracht. ik vind de foto echt iets hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: