Internationale Scheldeweek

Van 22 maart tot en met 1 april 2013 organiseert ScaldWIN samen met haar partners de Internationale Scheldeweek. Als deelnemer heb je keuze uit een brede waaier van activiteiten om te genieten van de Schelde in al haar facetten, van de bron tot aan de monding. Organisaties met een groot hart voor de Schelde uit België, Frankrijk en Nederland hebben hiervoor de koppen bij elkaar gestoken. Kom op een geheel nieuwe manier kennismaken met de rivier als bron van beleving. Ontdek zelf de unieke kracht en pracht van de Schelde, maar tegelijk ook de broze kwetsbaarheid. Kortom, doe mee!
Hier vind je het volledige programma: http://www.scheldeweek.com

Uitbergen-17-bis/

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

7 gedachten over “Internationale Scheldeweek”

  1. We moeten niet altijd naar het eind van de wereld om mooie dingen te zien,dat bewijs je dan met deze mooie foto uit eigen land.Bloeide de kattenstaart al maar .want dan is die lange koude winter eindelijk voorbij.

  2. hallo beste koen het zijn toch weer heel mooi foto’s hoor is echt een plezier voor naar te kijken hoor zal nog heel veel moeten leren hoor voor ik zoo een klein beetje aan u kan tippen hoor groetjes victorijo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: