Park van Tervuren

Nog enkele foto’s. Al is het maar om nog eens de aandacht te kunnen vestigen op wat je in de vorige foto bovenaan rechts kan zien… Sommigen zullen het misschien niet opgemerkt hebben. Een absurde situatie toch. Er had iemand een heleboel broodresten in het water gegooid, vandaar de chaos. In feite af te raden in barre wintertijden wanneer de wakken overbevolkt geraken. Je kan ze dus beter bijvoederen op de oevers zoals je hier ziet.

Over onderstaand beeld twijfel ik een beetje. In feite was de foto compleet mislukt (onderbelicht). Via de rawconverter toch nog geprobeerd om er het maximum uit te halen. Met een ruisexplosie tot gevolg. Dan maar in zwart-wit omgezet.

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

12 gedachten over “Park van Tervuren”

  1. Je lag op je buik zeker bij de eerste foto! Goed dat ze niet agressief waren of ze hadden je nog kunnen nakomen of pikken!
    De zw omzetting vind ik wel mooi. Het is alsof je ook in het water bent, knap standpunt en door om te zetten valt die ruis best mee.
    Wat een ideeën heb je om buiten te komen en gewoon in het park van Tervuren te gaan.
    Ik vind dat gewoon knap.

  2. De eerste is supermooi maar ook de laatste vind ik prachtig met het tegenlicht. Toen ik vorige week foto’s maakte bij het kruiende ijs zagen we heel veel dode watervogels helaas, echt tientallen, ze hebben het kennelijk heel zwaar gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: