Bevroren vloedlijn

Ik heb wellicht nog dagen nodig om alle beelden te verwerken die ik de laatste week genomen heb. Wat een prachtige periode voor landschapsfotografen is dit toch! De foto’s komen later op de website, maar één ding wil ik jullie echter niet onthouden: een blik op het strand dezer dagen! Dit beeld van de prachtige bevroren vloedlijn heb ik gisterochtend genomen. Twee maal per dag brengt de zee er nog een schepje bovenop en misschien wordt het dus naargelang de weersomstandigheden de volgende dagen nog mooier. Let wel, het is daar verdorie verschrikkelijk koud met die wind!

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

6 gedachten over “Bevroren vloedlijn

  1. Wow Koen, wat is dat prachtig!! Je bent dus ook lekker helemaal uit je dak aan het gaan met dit prachtige winterweer?! Wat is het toch genieten hè! Ik ben heel erg benieuwd naar alle foto’s die je hebt gemaakt!

  2. De natuur heeft altijd wel ergens een verrassing in petto en dan is het de fotograaf om in het beeld te brengen om anderen te laten dromen…. Knap beeld. Blijf kijken ,blijf dromen…en ontdek telkens iets nieuws.

  3. Schoon,adembenemend schoon Koen
    Nu is het echt tijd om alles in je lens proberen te vangen want het kan zo gedaan zijn.De weerman geeft nog enkele barkoude dagen maar dan zou de dooi inzetten..spijtig toch
    Fantastische foto..Er bestaat geen knappere kunstenaar dan moeder aarde.
    Bedankt om er mee van te mogen genieten want de zee is wat ver af om even over en weer te rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: