Riemst

De figurantenshoot in Riemst (Limburg) verliep opperbest. In totaal hebben 6 mensen deelgenomen en we kwamen op uiterst interessante en spannende locaties!

Wil je ook eens figureren voor toeristisch gerelateerde publicaties (boeken, folders, brochures…), stuur dan je gegevens (foto’s en leeftijd) naar info@fotogeniekbelgie.be    Je krijgt een kleine onkostenvergoeding en ’s middags een etentje. We komen op de zeer interessante plaatsen en waar nodig staan er fietsen te beschikking. Drankjes en versnaperingen zijn er heel de dag te verkrijgen. Je moet gewoon de toerist uithangen en er vooral veel zin in hebben. Ik ben op zoek naar leuke gezinnetjes, maar ook naar koppels van alle leeftijden.

Enkele sfeerbeelden uit Riemst: Klikken

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

10 gedachten over “Riemst”

 1. Koen,
  In die mooie uitgesneden grotten zijn we nog nooit geweest. Het ziet er de moeite uit om eens een bezoekje te brengen. Zeer mooie beelden trouwens, knap.

  1. Bedankt! Dat was ook de doelstelling van dit shot. Een ‘buitenland’gevoel opwekken.
   Nu ja, voor een West-Vlaming is Limburg sowieso exotisch 😉

 2. Vind je het niet riskant om foto’s van je op Facebook te zetten? Begrijp dat ze Privacysettings om het half jaar veranderen en resetten. In de Terms of service staat dat Facebook een “irrevocable, perpetual, non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license (to)…use, copy, publish, stream, store, retain, publicly perform or display, transmit, scan, reformat, modify, edit, frame, translate, excerpt, adapt, create derivative works, and distribute” heeft over je content.

  1. Terechte opmerking, maar echt riskant vind ik het niet. Ik weet ook niet precies waarom dit in de voorwaarden staat, maar wellicht zijn er juridische redenen. In ieder geval heb ik nog nooit gehoord dat facebook er misbruik van maakt. Daar komt nog bij dat ik er steeds een copyrightteken op plaats en dat de beelden slechts 700 pixels breed zijn.
   Sowieso ben ik zuinig met het aantal foto’s dat ik er op plaats. Misschien in de toekomst zelfs nog minder want je hebt ergens wel een punt natuurlijk…

 3. Mooie reeks van riemst, maar ik verwacht niks anders van jou 🙂
  Deze is ook weer een snoeper!
  Als je eens in West-Vlaanderen bent mag je gerust eens beroep doen op mij!
  (Fietsen kan ik)
  Gr.
  P-TER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: