20 mythische Vlaamse bergen (Thijs Ameye)

Het boek ‘ 20 Mythische Vlaamse bergen’ beweegt zich doorheen de microkosmos van het Vlaamse berglandschap. Onderweg treft het een rits nijdige kuitenbijters, bekende wielerfreaks en ongevraagd veel toeristische tips aan. Resultaat: 200 pagina’s Vlaamse kermis ( Thijs Ameye)

Sinds vorige zaterdag in de winkelrekken! Een absolute aanrader! En dat zeg ik heus niet alleen omdat alle foto’s in het boek door mij werden genomen. Of wat dacht je? Een rondreis door het Heuvelland, de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland vanuit het perspectief van de wielerliefhebber met aandacht voor het bijzondere landschap, de streekgerechten, bijzondere cafeetjes, geschiedkundige weetjes, en ga zo verder.  Twintig bekende wielerhelden en mediafiguren verleenden bovendien hun medewerking. Allemaal aan elkaar geweven met de vlotte pen van Thijs Ameye.

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

21 gedachten over “20 mythische Vlaamse bergen (Thijs Ameye)”

  1. Als ik me niet vergis ben ik ooit eens bij de ouders van de gebroeders Planckaert geweest, die woonden ergens noordelijk van Waregem, vlak bij of in de Vlaamse Ardennen, een prachtige streek. Ik kom op de omslag niet de namen tegen van de, in Nederland, immens populaire gebroeders de Vlaminck, hebben die geen rol gespeeld in de koersen door het Vlaamse heuvelland? Ik moet je weer een compliment maken voor je foto’s, Koen. Professioneel zoals altijd.

    Un Saludo, Wout

  2. Mooi boek met schitterende foto`s!!

    Zou er van Voerstreek en Zuid-Limburg (NL) ook dergelijk materiaal zijn? Er bestaat een boek met de titel `De Nederlandse Toppen Top-40. Maar het fotomateriaal is niet -je-van-het…

    Dat is toch ook een prachtig en natuurlijk (fiets)landschap net als het Heuvelland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: