Bourgoyen-Ossemeersen (1)

Vorige week moest ik in het kader van een nieuwe natuurgids een reportage maken van Bourgoyen-Ossemeersen nabij Gent. Zelden heb ik zo weinig van de omgeving gezien, maar zelden heb ik ook zo veel opgemerkt. Bijna 200  foto’s genomen op amper drie uurtjes. Hierbij al een eerste reeks:

www.sitevanhetjaar.be

Je hoeft helemaal niet voor mij te stemmen hoor! (edit 29-11: stemperiode is afgelopen)  Leuk aan deze wedstrijd is vooral dat je via de lijst van genomineerden kan ontdekken welke sites en blogs er zoal bestaan en dat in de meest diverse thema’s. Beslist de moeite om eens een kijkje te nemen: Hier dus!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

17 gedachten over “Bourgoyen-Ossemeersen (1)”

 1. Wondermooi Koen, inderdaad die eerste is prachtig, ik kijk verder uit hoor!!
  Proficiat, heb het doorgestuurd naar de bestuursleden van Natuurpunt Gent/Groetjes hoor!

   1. Ik had ‘m zelf niet opgemerkt. Een wandelaar achter mij deed teken dat er iets te zien was. Ik was er straal voorbij gelopen 😉
    Die ransuil heeft daar naar het schijnt z’n vaste stek overdag

   2. De afslag naar de eerste schuilhut moet je eerst voorbij lopen en dan is het een paar honderd meter verder aan de linkerkant (waar het rechts wat meer een open landschap wordt.
    Moeilijk te situeren met woorden hoor… misschien aan het onthaal vragen.
    Succes!

 2. Zijn die foto’s te koop ? Zo ja, graag foto disc.0538 jpg (500×500) en liefst zo snel mogelijk. Zou hem dinsdag in de les willen schilderen. Verzend hem, uiteraard op mijn kosten, met snelpost. Ik zal U zo snel mogelijk vergoeden en U zeer dankbaar zijn. Indien het niet lukt tegen dinsdag, zou ik hem later graag eens schilderen. Trouwens proficiat met Uw prachtige foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: