Vallen en opstaan

Wielergek België heeft zich gisteren en vandaag weer goed laten horen tijdens de doortocht van de Ronde van Frankrijk. De wielermicrobe zit weer in het land. Gisteren heb ik eindelijk eens de foto’s bekeken van de Ronde Van Vlaanderen voor wielerliefhebbers. Een reportage die ik gemaakt heb in functie van een nieuw boek over bekende Vlaamse hellingen (uitgave in februari 2011). Het was toen bar slecht weer en op de Koppenberg was het meer een kwestie van vallen en opstaan dan wat anders

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

6 gedachten over “Vallen en opstaan”

  1. het lijken wel beelden van gister in de Ardennen, alleen de blaadjes aan de bomen zijn er niet, maar renners in paniek wel.

  2. Ja veel valpartijen in de Tour de France ook. Altijd een persoonlijk drama voor die renners. Mooi vastgelegd. Ik ben bij Mechelen de Tour gaan bekijken, maar heb gecocludeerd dat ondanks dat ik de plek goed had uitgezocht ik er toch niet zo goed gefotografeerd heb. Het moment is zo voorbij en doe in die ene seconde maar precies het juiste met je camera. Jij kan dat, ik nog niet!! Ze staan wel op mijn blog.
    Groetjes
    Carola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: