Poperinge

In de nazomer van vorig jaar kreeg ik van de stad Poperinge de toelating om foto’s te nemen vanuit de toren van de Sint Bertinuskerk. Probleem was niet alleen het overwinnen van mijn hoogtevrees ( langs die smalle geul moest ik lopen kruipen om bij de plaats te geraken van waaruit ik deze foto nam), maar vooral het trotseren van de hevige polderwind was niet zo evident.

Meer foto’s van Poperinge: Hier!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

20 gedachten over “Poperinge”

 1. Maar dan heb je ook wel wat, geweldig zo’n foto die uniek zal zijn omdat weinig mensen hem van die plek zullen kunnen proberen te maken. Die muur mag dan wel een meter hoog zijn maar echt prettig lijkt het me niet om daar zo hoog en met harde wind te zitten.
  Fijn weekend!

 2. Probleem was niet alleen het overwinnen van mijn hoogtevrees……enz. En toen dacht je ik zet er een groot watermerk op, als ze een foto van Poperinge willen gaan ze zelf maar. Jammer het watermerk is wel een ietsie, pietsie groot Koen. Maar de foto is uitstekend, geen Kerkuil tegengekomen? Groet, Wout

  1. Nee, wel duiven 😉
   Op mijn blog zet ik zelden een watermerk en als ik het dan toch doe (wanneer ze bijvoorbeeld al aangekocht werden zoals ik dit geval) dan probeer ik het zo diffuus mogelijk te plaatsen zodat het niet stoort. Misschien in dit geval inderdaad een beetje te opvallend (maar inmiddels wel transparanter gemaakt)

 3. Ja maar het heeft je toch heel speciale foto’s opgeleverd.
  Altijd bang dat ik materiaal zal laten vallen in zo’n situaties.
  Is mij nog maar ene keer overkomen. Het kostte mij een flits.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: