Gluren bij de buren (5)

Sommigen zullen bij het bekijken van mijn recent samengestelde portfolio zich afgevraagd hebben wat onderstaand beeld te betekenen heeft. Niet echt veel moet ik toegeven. Een doorsnee kiekje die ik wel eens vervang, maar aan de foto hangt wel een verhaaltje vast. Enkele maanden geleden bezocht ik de Scheldebron in Frankrijk, niet ver over de grens. Op weg er naar toe trok dit ter ziele gegane tankstationnetje mijn aandacht. Toch maar vlug enkele beelden nemen, dacht ik. Tot ik dan weer de aandacht trok van een gluurder achter ’t raampje. Waarop ik dan naar goede gewoonte mijn duim ophoog stak en al knipogend verwees naar zijn fotogenieke benzinepompen voor het huis.

Al vlug ging de deur open en kijk eens aan… volledig assorti aan z’n eigen pompen de eigenaar van het tankstation 😉 Een leuke babbel mee gehad! De twee pompen staan op zijn eigendom. Hij is er al 10 jaar geleden mee gestopt, maar zolang hij nog leeft blijven ze er staan, zo bevestigde hij ten stelligste!

Te bezichtigen in Masnières (Frankrijk)

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

24 gedachten over “Gluren bij de buren (5)”

  1. Dit vind ik juist geweldig zo’n reportage met verhaal. Heerlijk zo’n vervallen geheel, een deur die bij elkaar wordt gehouden door plastic en karton en dan toch prachtige Geraniums in de vensterbank. En dan die kleur pantalon!!!!!!!!! ;0)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: