Portfolio

Sinds enkele dagen kan je op 4seasons2enjoy ook een portfolio bekijken. Het was bijzonder moeilijk om tot een selectie te komen die mij min of meer voldoening schenkt. Ik wist gewoon niet hoe er aan te beginnen. Ik fotografeer al 20 jaar…

Uiteindelijk heb ik besloten om, op enkele uitzonderingen na, alleen beelden te selecteren van na mijn overstap naar de digitale fotografie, inmiddels 5 jaar geleden. Zonde misschien van de 15 voorgaande jaren, maar ik kan mij niet verzoenen met de povere kwaliteit van de meeste scans. Verwacht dus geen andere Veddas 😉 Ik heb eveneens gekozen uit louter en alleen vrij werk.  Vaste blogbezoekers zullen dus vele beelden herkennen, maar in feite is deze selectie voornamelijk bedoeld als eerste kennismaking. Vele foto’s vind je namelijk ook op de website van fotogeniek België , maar daar staan er wel al inmiddels meer dan 4000 en veel van die beelden zijn in feite  stockfoto’s bedoeld als illustratiemateriaal bij diverse artikels. Niet allemaal op zichzelf staande beelden dus. Ik heb in mijn portfolio geopteerd voor een onderverdeling in verschillende thema’s met telkens 10 beelden. Heel beknopt dus. Je mag het dus zeker niet zien als een ‘best of’ want voor sommige onderwerpen als bv. ‘Belgische landschappen’ kon ik evengoed tien anderen kiezen. Je kan het wel zien als een overzicht met favoriete beelden van de onderwerpen die mij het nauwst aan het hart liggen. Af en toe zal ik wel eens foto’s vervangen ( Bij Ramshackel staan er overigens een paar die er niet echt bij horen) en andere thema’s zoals Wedding, Architecture, Colours, Special light, Sequels, Kids, Belgian cities, Panorama, Still life, enz zijn nog in aanmaak. Wordt vervolgd!

Adres: http://www.4seasons2enjoy.com/portfolio/index_portfolio.html

Op dezelfde site plaats ik overigens later nog een selectie van enkele reisreportages uit het verleden, maar eerst moeten er nog tal van beelden opnieuw ingescand worden. Enfin, misschien… hopelijk…ooit…

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

12 gedachten over “Portfolio

 1. 🙂

  sheer joy om ze allemaal achter elkaar te mogen zien koen…..

  ik meen zelfs een broer van jou te zien kan dat 🙂

  “prachtige plaatjes stuk voor stuk”

  hartelijke groeten

 2. Wat een prachtige series. Mooi om de foto’s van de 4 seizoenen te zien. Bij sommige is een fraaie ontwikkeling te zien.
  Ook het feit dat er zovele prachtige beelden achter elkaar te zien zijn is een groot plezier.

 3. Prachtige foto’s waarvan ik de meeste inderdaad al wel kende via dit blog maar het is een lust voor het oog om ze zo achter elkaar ‘door te bladeren’. Je bent echt van alle markten thuis en dat laat je met deze series heel goed zien! Hier ga je vast en zeker goed mee scoren!
  Ik vind het trouwens knap dat je überhaupt de keuzes hebt kunnen maken want dat vind ik persoonlijk altijd het moeilijkste ;0)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: