Nieuwjaarswensen 2010


Meer seizoenenreeksen: Hier

Net als bij mijn nieuwjaarswensen van vorig jaar , die toch voor een groot stuk ingewilligd werden, hoop ik terug op een ijskoude winter met veel schaatsmogelijkheden!  11-januari te Damme  was een memorabele winterdag. Zo mogen ze me er dit jaar nog een paar voorschotelen! En de voorspellingen zien er goed uit! ( al kan de sneeuw wat roet in het eten gooien voor de schaatsliefhebbers.

Twee websites die ik reikhalzend volg dezer dagen:

De blog van meteoroloog én ijsliefhebber Gert Coone met verhelderende uitleg over de actuele toestand en de lange termijnsverwachtingen.

De blog van de in Wirtzfeld wonende Hubert Savelberg met actuele sneeuwinfo over de Hoge Venen. Handig is ook de plaatselijke webcam en sneeuwlat. Weet je meteen of het moeite waard is om er heen te gaan.

En winter of geen winter… voor iedereen een vreugedevol en gezond 2010 toegewenst! Bedankt voor je vele bezoekjes aan Fotogeniek Belgie. Geniet van de feesten en tot volgend jaar!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

29 gedachten over “Nieuwjaarswensen 2010”

 1. Het zijn prachtige series die je van de seizoenen hebt gemaakt, ik heb er al een aantal keren doorheen ‘gebladerd’.
  Ik wens jou en je gezin allles wat maar wenselijk is voor 2010 en voor jou in het bijzonder dat het maar een heel fotogeniek jaar mag worden met vele successen!

 2. Prachtige foto’s. En ook een heel gelukkig nieuwjaar voor jou en je gezin.
  Daar heb jij gelijk een prachtig voorbeeld gegeven van een drieluik, mijn opdracht voor het 4e jaar fotokunst in de academie. Maar ik heb niet meer de tijd om al die seizoenen af te wachten, dus ik zal een ander soort drieluik moeten bedenken 🙂

  1. Geloof het of niet, maar sinds nieuwjaar heb ik door omstandigheden( lees diverse opdrachten)nog geen enkele winterfoto genomen!
   Maar ik panikeer (nog net) niet. De winter is nog lang niet gedaan. Hoop ik…

 3. Ik krijg deze post pas nu te zien in mijn feedreader (bloglines), die is blijkbaar in winterslaap gegaan… Ook van hieruit beste wensen voor het nieuwe jaar!
  De twee websites die je aanhaalt volg ik ook in winterse dagen. Jammer genoeg lijkt de winter nu toch voorbij te gaan zonder dat we kunnen schaatsen hebben, hier is vandaag veel sneeuw weggesmolten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: