10 weken winter a.u.b.!

Voor mijn part mag het tot eind februari winteren! Ik heb de kans nog niet gekregen om mijn eerste echte winterplaatjes te schieten (ik tip op zondag!), maar gisterenavond nam ik alvast  vlug een portretje van deze twee jonge stiertjes. Tijdstip: ruim een kwartier NA zonsondergang en nog steeds een zee van diffuus licht…

Koeien…ik neem er graag even de  tijd voor. Enkele maanden geleden kon mijn eigen vrouw mij nog betrappen in volle actie.

Meet foto’s van koeien zie je hier: klik!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

15 gedachten over “10 weken winter a.u.b.!”

 1. Jammer dat koeien niet kunnen fotograferen!

  Ik mik ook op zondag om te fotograferen. Toch frustrerend als de natuur er zo mooi bij ligt en je agenda het niet toe laat om op stap te gaan.

 2. Structureel zit de luchtdrukverdeling nog altijd goed voor een lange, koude winter: een blokkade boven de oceaan, daardoor een zuidelijke straalstroom en koude lucht in Scandinavië en Rusland. Dat is jammer genoeg (voor winterliefhebbers dan toch 😉 ) nog geen garantie voor een lange strenge winter bij ons, maar wel een noodzakelijke voorwaarde. En dat is toch al veel.

  Groetjes en nog proficiat met de onderscheiding!

  Gert

 3. da’s mooi werk koen in actie:-)
  dat zie ik graag koen,:-)

  dat geeft de mooiste plaatjes,
  de bespieder bespied:-)

  maak er een fijn weekend van
  groetjes vanuit een wit brabant:-)

 4. Zal ’t gaan ja, 10 weken??? Ik ben het nu al beu 😦
  Koen tussen de koeien is een zeer leuke foto. Hoe heb je die zo in een halve cirkel gekregen? 😀

 5. Geef mij ook maar een echte koude winter! Alhoewel, vandaag naar Aken geweest en veel buiten vertoefd en ik ben momenteel nog niet terug opgewarmd, het was berekoud.
  Ik hoop ook morgen de sneeuw te kunnen vastleggen.

 6. Wat mij betreft kan de sneeuw- en ijspret ook niet lang genoeg duren, ik ben er dol op, laat maar blijven ;0) Leuk die foto van jou in actie, zo mooi zoals die koeien om en om staan qua kleur!
  Ik ben benieuwd wat voor foto’s je vandaag allemaal maakt ;0)

 7. Gisteren foto’s getrokken in de Kalmthoutse Heide van het sneeuwlandschap en de zonnestralen die door de bomen vielen. Prachtig! Hopelijk heb jij vandaag mooie foto’s kunnen nemen, ik ben benieuwd…

 8. Nu weten we hoe close jij gaat voor een mooie foto. Te close misschien wel dus!! Bij de vrouwen wil dat nog wel, maar die stieren moet je mee uitkijken hoor. Goed gezien van jouw vrouw om dit eens vast te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: