Familieportret

Onderstaande foto’s dateren van een tweetal weekje terug. Hoogzwangere Elke en Bjorn samen met hun zoontje Wout enkele dagen voor de bevalling van hun tweede spruit. Ze kregen uiteindelijk meer dan 40 beelden op CD.  Het was moeilijk om mijn aandacht niet alleen op Wout te richten. Wat heb ik spijt dat digitale fotografie nog niets voorstelde toen mijn twee zoontjes de leeftijd van Wout hadden…dju toch!

02-blog'

03-blog'

01-blog'

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

26 gedachten over “Familieportret

 1. ‘k heb volop genoten van je foto’s op je blog van de voorbije weken, prachtig makro’s en natuurfoto’s. Ook leuk dat je ons je ander werk toont… Super!

 2. Waarom zouden zo’n fotogenieke portret foto’s niet op deze blog mogen?
  ze zijn toch ook in België genomen!
  heb ook eventjes doorgecrolt
  en genoten van je acrobaten en je vliegen (vooral die op die perzik)
  met welke macrolens heb je die genomen?
  P-ETER

 3. Ook deze kunst versta je prima, hele leuke serie en ik kan me voorstellen dat je aandacht vooral naar Wout ging ;0)
  Net als jij denk ik ook wel eens hoe leuk het zou zijn geweest om destijds digitale foto’s te hebben kunnen maken van mijn zoon die nu 24 is hoewel ik er toch met de analoge camera ook ontzettend veel heb gemaakt, maar ja het is anders en nu ben ik veel bedrevener in het fotograferen. Ik hoop nu maar op ooit een kleinkind……..

 4. Ik ben blij dat er uiteindelijk het digitale tijdperk gekomen is, want met mijn 4 kinderen heb ik me indertijd blauw betaald aan filmrolletjes en vooral aan de ontwikkeling ervan. Nu gaat dat geld naar extra harde schijven (want ik kan nog altijd geen foto’s weggooien waar mijn kids opstaan.. en de andere foto’s eerlijk gezegd ook niet.)

  Digitale foto-albums maken vind ik nu heel tof. ‘k heb me dan ook nog maar eens gewaagd aan een trouwalbum voor vrienden… wat denkt mijn grote voorbeeld hiervan?
  http://fotogeniekmalle.be/H&M/

  groetjes,
  Martine.

  PS. Proficiat aan Elke en Bjorn & complimenten aan de fotograaf. Héél mooie foto’s.

 5. Dit mpoet je meer tonen Koen. Ik weet dat je sterk vasthoudt aan je landschappen en macro’s maar je laat hier zien dat je veel meer in je mars hebt. Heel knap hoor.

  1. Bedankt Kevin.
   Laat ik het zo stellen: ik hou van uitdagingen in de fotografie. En die vind ik veel meer in natuurfotografie als in dit soort beelden. Een kind loopt niet weg, je kan zelfs wat dirigeren en dat geldt ook voor volwassen mensen. Ik zeg niet dat dit soort fotografie gemakkelijk is, maar het resultaat is zelden origineel. Je ziet overal steeds dezelfde beelden opduiken. Natuurfotografie is op dat gebied een veel grotere uitdaging voor mij en dat zal steeds zo blijven. Als ik dan eens een topper maak loop ik de hele dag te stralen 😉

 6. Dat je een goede fotograaf bent wisten we al en deze foto’s bewijzen dat nogmaals. Ik vind het prachtopnames en de keuze voor zwart-wit is terecht.
  Knap werk Koen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: