Fiets- en wandelbox (lannoo)

DSC_8710 lannoo boxHij ligt nu al een tijdje in de winkel, de fiets- en wandelbox van uitgeverij Lannoo waarvoor ik een 600-tal foto’s geleverd heb. De box bevat een boekje met de beschrijving van 50 landschappen en voor elk landschap vind je een handige plooikaart met een route voor wandelaars en een route voor fietsers. Allemaal rijkelijk geïllustreerd met beelden die  ik gedurende de maanden augustus, september en oktober van vorig jaar speciaal voor deze uitgave genomen heb. De foto’s zijn jammer genoeg iets te donker afgedrukt, maar al zeg ik het zelf, deze box is een geweldige inspiratiebron voor iedereen die ons landje eens grondig wilt verkennen! En met het prachtige weer dat ze voorspellen…

Meer informatie vind je op deze bladzijde van Lannoo’s website

De vleesetende zonnedauw in de Tenhaagdoornheide

Zonnedauw 04

Nieuw! facebookpagina Fotogeniek Vlaanderen: Klik op ‘dit is leuk’ en blijf op de hoogte van fotogenieke plaatsen en evenementen!

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

17 gedachten over “Fiets- en wandelbox (lannoo)

 1. Proficiat Koen met je werk voor de wandel-en fietsbox. Zodra ik weer in Vlaanderen ben kijk ik of ik hem kan aanschaffen. Ik neem aan dat er ook routes in Wallonie in staan?
  Lieve

 2. Mooi. 600 beelden is helemaal niet weinig. Inderdaad wel een ideaal cadeau.

  ps: Vleesetende planten zijn geweldig, vraag me niet waarom maar ik vind ze fascinerend.

 3. Wat lijkt me dat een heerlijk gevoel om aan zo’n uitgave te hebben meegewerkt, of went het al ;0)
  De Zonnedauw heb ik hier in Nederland ook al eens mogen fotograferen alleen waren de plantjes slechts iets van 2 cm.groot, dit exemplaar wat jij hebt vastgelegd lijkt me wat groter en hij staat er fantastisch op, het zijn echt tot de verbeelding sprekende plantjes.

 4. De foto is allesinds prachtig en als ik deze box in de winkel tegenkom, schaf ik me hem zeker aan. Nog geen euro per traject, schitterend. Ook gefeliciteerd uiteraard met je prestatie.

 5. Hey Koen,
  ik ben ook terug van weggeweest. We wonen nu een maand aan ’t zeetje en alles is terug in orde,pc,camera,dus kunnen we er terug tegenaan. alleen de tijd ontbreekt soms nog wel. Blij om weer van deze prachtige foto’s te kunnen genieten.

 6. Je zal maar al te fier zijn Koen, om deze prachtige wandelbox voor te stellen met je eigen foto’s er in. En als in één of ander handeltje er eentje naar me toelacht, dan weet ik waar mijn spaarcentjes naar toe gaan. Maar nadien wel signeren he !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: