Ongedierte

Alweer drie weken verder! Wat ik dezer dagen allemaal fotografeer zie je later op het jaar wel, maar ik moet  toch opletten dat ik mijn blogje niet verwaarloos.  We gooien er dus voorlopig even wat ongedierte op.

Slakken en luizen… menig tuinliefhebber loopt er de muren van op want ze kunnen echt wel een ravage aanrichten. Ik probeer er me niet te veel aan te ergeren.  Je kan het zelfs  positief bekijken want ze geven ten slotte toch een beetje extra kleur in je tuin en het zijn zeker en vast geduldige modellen voor de fotograaf. En met een beetje goede wil zien die luizen er best wel lekker uit…

Hierbij een slakje

Slakje

en een heerlijk trosje luizen!

DSC_6347

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

12 gedachten over “Ongedierte”

  1. Het slakje ziet er wel schattig uit. Ik weet dat het een plaag kan zijn voor de tuinier die zijn jonge slaplantje er aan ziet gaan, maar ik krijg het niet over mijn hart om slakjes te doden. Maar met luizen heb ik geen kompassie.

  2. Twee hele mooie foto’s. De spanning in de eerste vind ik leuk. Net of hij gaat overstappen naar het volgende blad maar nog effe twijfelt. Als jij ooit druiven meeneemt naar een bloggersmeeting dan moet ik uitkijken blijkbaar!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: