Fotogeniek Belgie in vogelperspectief

Vorig weekend voor de eerste keer een vlucht meegemaakt met Ballonvaarten Madou www.madou-ballonvaarten.be  Wat een unieke ervaring! En wat voor prachtige motieven krijg je dan voorgeschoteld!  Als ik wat meer tijd heb maak ik daar wel eens een verslagje over.

ballonvaart-05

Fascinerend zijn ook de talrijke mini natuurreservaatjes waarvan je vanop de begane grond het bestaan niet eens vermoedt. De landbouwvoertuigen rijden er respectvol omheen. Er ontvouwt zich een heel andere wereld !

ballonvaart4

De hele reeks zie je later op de website en is hopelijk de start van een nieuwe rubriek ‘Vogelperspectief’

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

40 gedachten over “Fotogeniek Belgie in vogelperspectief”

 1. Wow wat ewen prachtig ‘patchwork’ heb je hier vastgelegd! Schitterend dat lijnenspel van de voren in de grond maar ook het groene lint van dat beekje. Je had er prachtig weer bij, het lijkt me inderdaad een geweldige ervaring. Ik kijk uit naar de rest van je foto’s!

 2. 2 heel mooie foto’s. De eerste krijgt mijn voorkeur. Ik ben ook benieuwd naar meer. Heb zelf nog nooit in een luchtballon gezeten maar het lijkt me zalig om eens te doen.

 3. Geweldig. Je had het weer gelukkig wel mee. Dat frisse groen en die voren van dat ploegen. Mooie strukturen geeft dat.
  De tweede vind ik om de een of andere reden het fraaiste. Laat de rest maar komen.

 4. Oh, dat lijkt me zo geweldig om een keer in een luchtballon te varen. Het is alleen jammer dat het zo duur is. Maar als ik jouw foto’s zie, ga ik het toch misschien wel een keertje doen.
  Prachtig hoe je die patronen van het landschap kunt zien. Je had wel geweldig mooi weer!

  groetjes Karin

 5. Geweldige opnames. De tweede foto is schitterend. De tractor, het omgeploegd veld, de vijver. Practig.
  Ik hoop dat je bij de eerste foto nog een compositie hebt zonder de bosjes bovenaan. Ik denk dat het beekje dan nog beter tot zijn recht zou komen.
  Indien ik u was zou ik zeker verder bouwen op de rubriek vogelperspectief.

 6. Maar wat een avontuur en wat een prachtige foto’s. Beiden zijn mooi maar die tweede heeft iets vervreemdends, zo recht van boven. Net of het een kunstwerk is in plaats van een landschap. Heel mooi.

 7. amaaai dit is super knap!! Een ballonvaart stond al lang op mijn verlanglijstje, maar als ik nu zie wat je er met je fototoestel uit kan halen, nog meer. (al zal ik dit resultaat zeker niet kunnen evenaren)

  groetjes,
  Martine.

 8. Mooie, bijna abstracte beelden. Dat moet een geweldige ervaring geweest zijn. Prachtig om het groene lint door de bruingrijze akkers te zien gaan. De volgende heeft prachtige vierkante patronen
  Volgens mij zijn ze ook heel mooi in zwartwit…. 😉

 9. Dag Koen,

  Je sprak me vanmiddag van deze beelden. Inderdaad prachtig en juist een lappendeken…
  Dank je wel voor je bezoekje aan onze tentoonstelling.

  Peter

 10. Goh Koen, prachtige beelden. Weeral iets bij op mijn verlanglijstje… een ballonvaart. Ben heel nieuwsgierig naar de rest van je beelden

 11. Prachtige beelden! De structuur in ons belgenlandje is vandaarboven echt uniek.. ben al tijdje met gelijkaardig werk bezig, maar via ballonvaart lukt het blijkbaar ook aardig, zeer aardig =)

  Je blog geef ik alvast een linkje!

  Groeten, Jonas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: