Klaar voor een nieuw macroseizoen?

Het wordt warmer en er komt eindelijk wat beweging in onze achtertuin. Het begint te kriebelen… Verwacht je deze zomer dus maar aan een verse reeks griezels!

dsc_2530bis

Een selectie macrofoto’s van verleden jaar zie je in een nieuwe folder op de website : hier dus!   Wordt vervolgd!

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

24 gedachten over “Klaar voor een nieuw macroseizoen?

  1. Ik ben ook al eens naar het natuurreservaat gaan zien, maar er was nog weinig beweging, ik wil er ook wel enkele “safarie” dagen op na houden.
    grt Manu

  2. Ja hoor mooi en scherpe plaat, denk dat er ook veel rommel van macro, en andere lenzen op de markt zit, je hebt er goede, en dezelfde die echt brak zijn.
    maar jij hebt hier wel een pareltje.

  3. Het is mij allemaal gelijk welke beestjes je hier laat zien, ze zijn allemaal even mooi gefotografeerd. Als de spinnen zich laten zien wordt het zomer en dat is voor mij genoeg 🙂

  4. Hij is weer geweldig. Maar hoe heb je die achtergrond zo effen wit gekregen? Je hebt hem toch niet in de studio gezet he? Als je hem geselecteerd hebt dan heb je supertalent met al die haartjes op zijn poten, maar dat zal het niet zijn jou kennende.

    @Caro: bewerkingen bij natuurfotografue zijn inderdaad volledig tegen mijn principes. Het wit op de foto is gewoon de lucht (overbelicht om de spin mooi helder weer te geven) De camera is dus naar boven gericht en de spin hangt aan z’n eigen webdraden (vandaar één poot opgericht.. ) Ik heb de spin ook onder een andere hoek gefotografeerd met een groene achtergrond (zie link naar website)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: