Antwerpen Zoo (1)

De voorbije zomer ben ik  nog eens naar de zoo geweest. De weersomstandigheden waren zo slecht dat ik uitzonderlijk ook het aquariumgebouw bezocht. Daar kwam ik weer tot de vaststelling hoe verwend we zijn in dit digitaal tijdperk. Tot enkele jaren geleden was het een huzarenstukje om in het aquariumgebouw een behoorlijke foto te nemen, maar nu gaat het heel wat vlotter. Groothoeklens (12-24) tegen het venster (= statief), rekenen op een beetje medewerking van de modellen en blijven fotograferen tot het lukt!

aquarium-01bis

aquarium-12bis

aquarium-04bis

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

21 gedachten over “Antwerpen Zoo (1)”

  1. Schitterend Koen, ik vind persoonlijk vooral die eerste erg geslaagd! Lens tegen glas is een goeie tip, heb dat ook al eens willen doen,maar dan moeten er niet teveel mensen om je heen staan, of kindertjes die tegen de ruit aan het tikken zijn.

  2. Diene derde kom ik liever niet in’t echt tegen. Ziet er iet charmant uit. ik denk dat je er het beste van gemaakt hebt dat mogelijk was. De eerste foto vind ik de meest indrukwekkende.

  3. Nu, ze zijn zeker geslaagd moet ik zeggen, is geen sinecure om zo te fotograferen, ook al eens tot mijn schade moeten ondervinden, maar denk dat je ook de betere lens had daarvoor.
    moet dringend eens sparen voor iets deugdelijks breed, bv. canon 17 -55 F 2.8, …zal wel nog een poos duren 😉

  4. Ha, dat doe je dus met de groothoeklens. DAT deed ik niet, wel de flits uit en de lens zo dicht mogelijk tegen het venster aan, maar zulke mooie exemplaren zaten er bij mij niet op het kaartje. Volgende keer wel dus, dank zij jouw TIP. Dankjewel, Koen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: