Herfstimpressie (10, slot)

Nog twee herfstimpressies. Het eerste beeld dateert al van een aantal weken terug toen je de eerste tekenen van verkleuring kon waarnemen. En met het tweede beeld kan ik deze herfstserie symbolisch afsluiten. Alhoewel het seizoen zeker nog niet ten einde is, liggen de meeste bladeren al op de grond.

herfstimpressie-11

 dsc_0175

Ik heb dit jaar ontzaggelijk veel nieuwe herfstbeelden genomen. De volledige reeks zie je later wel bij de update van mijn FotogeniekBelgië website waaraan ik deze winter ga werken

Genoeg kleurtjes gezien. Voor mijn part mag het straks stevig winteren!

En morgen iets héél anders…

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

27 gedachten over “Herfstimpressie (10, slot)”

  1. Wat een prachtfoto’s allebei. Mijn voorkeur gaat wel licht uit naar de tweede vanwege het bijzondere standpunt en de compositie en kleuren.Bij de eerste lijken de voorste bomen enorm groot, is dat ook zo of is dat vertekening?

  2. Foto een is zeer knap maar foto twee is knapper dan knap. Als je niet hoog in de boom hebt gezeten dan toch een perfecte groothoek gehad volgens mij. Een heel boeiend beeld.

  3. Koen, het is een mooie sfeervolle reeks geworden! Ik heb wel de indruk dat je er snel bij moet zijn om de herfstkleuren te kunnen vastleggen. Voor ik het besefte, waren alle kleuren en bladeren reeds weg 🙂 Volgend jaar moet ik sneller wezen 🙂

  4. Twee fraaie herfstfoto’s, waarvan ik (net als velen) de onderste de mooiste vind. Een beeld wat we allemaal kunnen zien als we door het herfstbos lopen, maar wat ik nog nooit op deze manier gefotografeerd gezien heb. Het kost iets meer moeite en mischien smerige kleren, maar dan heb je ook wel een fantastische foto. Het muisje op je laatste foto vind ik ook erg mooi geschoten.
    Groetjes vanaf Texel.

  5. Zeer speciaal die tweede foto! Moest toch een paar keer kijken eer ik het door had wat het was, maar dat vind ik juist leuk! Een foto die mij nieuwsgierig maakt waardoor ik er kan blijven naar kijken.
    Knappe foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: