‘Laag pitje’ blijft tot 1 december

Wegens krappe deadlines, een tijdelijk hectische periode (maar ik klaag niet!) en een tekort aan slaapuurtjes tot gevolg blijft dit blogje op een lager pitje draaien tot 1 december.

Traditiegetrouw heb ik in de winter heel wat meer tijd en toon ik vanaf dan terug met dagelijkse regelmaat mijn nieuw materiaal. Na een zomer van macrogeweld zul je hier weer een bonte mengeling te zien krijgen van recente ‘ontdekkingen’ her en der in ons landje. En geloof me…er is veel te zien. Hopelijk vind ik in december eindelijk ook de tijd om mijn website www.fotoniekbelgie.be te updaten met een 1000-tal nieuwe beelden die al een tijdje in de wachtrij staan.  Om te vermijden dat ik uit jullie RSS reader word gezwierd blijf ik wel af en toe iets posten…

En vermits sommigen het beestje in het vorig logje niet zagen heb ik een hulpmiddeltje toegepast…

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

22 gedachten over “‘Laag pitje’ blijft tot 1 december

 1. Zal je foto’s gaan missen hoor, maar als je er af en toe eentje blijft plaatsen ben ik
  al gelukkig! Zorg je wel dat je aan de benodigde slaapuurtjes komt, want zelfs dit
  wijze uiltje heeft die nodig!

 2. Alle begrip hoor Koen, ik slaag er al heel lang niet meer in om dagelijks een foto te posten. Zelf wekelijks is soms deadline werk!
  Veel plezier met het werk en zorg toch maar dat je het tekort aan slaapuurtjes inhaalt … misschien af en toe een uiltje vangen 😉 …

  In elk geval heb je nieuwsgierig gemaakt, je vliegt dus niet uit mijn RSS!

  Al goed dat je reageerde!
  schreef ik toch wel eerst dateline i.p.v. deadline zeker…

 3. Leuk die knipogende uil!!
  Maar liefst 1.000 foto’s die je naar je site moet uploaden, allemachtig daar hebben we de hele winter voor nodig om ze allemaal te bekijken *lol* Maar het is het wachten zeker weten waard en als je zo af en toe van dit soort foto’s plaatst hoor je vast en zeker niemand klagen. Succes met al je werkzaamheden!

  Die 1000 foto’s komen wel niet op deze blog hé, maar wel op mijn commerciële site. Hier zul je slechts een selectie te zien krijgen

 4. 1/ jammer van je laag pitje. maar alle begrip!!
  2/ ik heb het beest pas ontdekt na de “oplossing van de puzzel”. tis potverdekke dan nog mijn ergste nachtmerrie ook!
  3/ die uil is GE-NI-AAL!

 5. Leuk dat je de oplossing hebt gegeven. Ik had het oogje goed en de gevlekte takjes waren allemaal pootjes van deze griezel. Mooi hoor.
  Tja en werk gaat voor een blog natuurlijk. Gelukkig heb ik geen rss ingesteld en kom ik regelmatig spontaan even bij je langs en dat blijf ik wel doen. December is gauw genoeg, tijd vliegt soms!!!

 6. Werk gaat nu eenmaal door (gelukkig) en voor! Ik blijf genieten van je prachtige natuurfoto’s Koen, ook al reageer ik niet overal op vanwege mijn eigen beperkte tijd. Ook je andere foto’s worden erg gewaardeerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: