18 gedachten over “Camouflage 3”

 1. Knap werk weer. Ik heb ook wel eens een uurtje geprobeerd om macro in de natuur te doen, maar ben gestopt omdat ik er niet echt het geduld voor heb. Ik neem aan dat je veel opnames maakt en dat er enkelen van lukken Die zijn steeds erg de moeite waard.

  Met echte macrofotogafie ben je wel een tijdje zoet en moet je inderdaad veel foto’s nemen voor enkele geslaagde opnames (bv.de krabspinnetjes).
  Dit beeld is echter geen macro. Die sprinkhanen zijn vrij groot en konden met een gewone standaardzoom gefotografeerd worden.

 2. van camouflage gesproken, hier kan ’t leger een voorbeeld aan nemen 😉
  … en zoals altijd weer erg mooi gefotografeerd! Men merkt dat je hebt nagedacht voor je afdrukte!

 3. Dag Koen,

  Een schoolvoorbeeld van camouflage en terecht een foto waard, die trouwens iets wetenschappelijks heeft… Vanuit artistiek oogpunt bekeken, verkies ik je andere macro-opname, waarbij het thema meestal is: “minder is meer”. Of anders gezegd sobere beeldvulling waarbij overbodige details niet in beeld zijn zoals die pracht opname van het spinnetje !

  met vriendelijke groeten

  lamp

  http://lampfotografie.blogspot.com/

 4. zoals gewoonlijk loop ik achter met kijken en met lezen en om op je vraag van wat soort foto’s de voorkeur hebben te antwoorden : je bent gewoonweg een goede fotograaf, of je nu mensen of dieren fotografeert en ik vind ze allebei wel wat hebben. Maar waar jij voor mij in uitblinkt zijn de macro’s. Maar fotografeer en blog vooral wat JIJ wil, dan genieten wij wel mee !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: