raspige tong

Edit 30/11/2017: meer info over de allernieuwste uitgave: ‘Fotogeniek Vlaanderen, 125 toplocaties voor de natuur-en landschapsfotograaf’: Hier klikken

Fotogeniek Vlaanderen_boek 3D

Geen anemonen, stalagtieten, bloemendetails of wat dan ook, maar inderdaad zoals Martine het geraden heeft: een detailvergoting van onze kat’s tong tijdens een langgerekte geeuwbui. En om het ietsje moeilijker te maken in ’t zwart-wit en omgedraaid. Ik vond het wat jammer dat het zo vlug geraden werd, maar anderzijds hoedje af voor Martine om dit te kunnen zien! Ze heeft gegarandeerd een kat! Je hebt een terrasje tegoed Martine.

 Klik op de foto

 

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

23 gedachten over “raspige tong

 1. JOEPIE !!! Wat ben ik toch slim! Want ik heb helemaal geen kat, ’t is te zeggen, toch niet bij me thuis, want ik zorg wel eens voor andere poezen als de baasjes op reis zijn.
  Mag ik even wachten op wat beter weer?

 2. Zeg Koen, ik heb de reakties nog eens herlezen. Je hebt ons goed voor de aap gehouden, want ik had het meteen geraden. En daarna ben ik beginnen twijfelen. En ikke daar maar de hele dag lopen over denken wat dat kon zijn!
  Nu zit ge natuurlijk te schudden van het lachen. haha!!!

  héhé

 3. Ik heb de originele post gemist (of te laat gelezen liever), dus raden moest ik niet meer doen. Soit, tof gevonden en eerlijk gezegd wel een beetje freaky zo’n tong van een kat in closeup 😀

 4. goh, hoe gewéldig ! Zou best een begin van een serie kunnen zijn he… alhoewel je sommige dingen nooitvanzeleven zou raden.
  Je foto hieronder van de acrobaat is qua kleuren een streling voor het oog (ook voor de foto maar de kleuren vielen bij bijzonder op)

 5. Ja die Martine heeft het goed gezien. Ik wens jullie veel plezier samen. En de goede tips die jullie elkaar toe spelen horen wij hopelijk ook nog eens. Want niewsgierig blijven we natuurlijk.

 6. dit heb ik gemist
  maar in elk geval ik zou het niet geraden hebben
  ik zou het eerder in de onderwaterwereld gezocht hebben!
  knap van ons martien maar ja dat verwondert me nu ook niet!
  in elk geval een zeer knappe macro!

 7. Grappig dat je dit gedaan hebt. (zie ook mijn weblog berichtje van 14-6 eens 😉 ).
  Leuk ook om te zien dat je de laatste tijd natuurfoto’s aan het plaatsen bent. En die boomkikker in je tuin is natuurlijk helemaal “je van het”. Mooi hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: