Een lager pitje…

Het was al merkbaar de laatste dagen , maar vanaf vandaag wordt dit blogje op een waakvlammetje gezet tot ergens in september. Er zal dus nog wel af en toe iets gepost worden (macro bv 😉 ), maar dan aan een véél lagere frequentie. De redenen: tal van opdrachten dienen dringend afgewerkt te worden en bovendien starten we deze zomer met enkele verbouwingen aan ons huis. Uiteraard vinden we tussendoor wel de tijd om er op uit te trekken en de resultaten daarvan zie je zeker en vast in september wanneer de dagen snel weer korter worden. Voor iedereen een prettige vakantie toegewenst en hopelijk laat het zonnetje ons niet in de steek!

Hier nog een vervolg op de luizenmelkerijreeks. Mieren leven in een soort symbiose met de luizen. Die diertjes zorgen voor het lekkere honingdauw waar de mieren verzot op zijn en in ruil beschermen de mieren de luizen tegen de lieveheersbeestjes! Hier wordt er eentje kordaat tot stoppen gezet.

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

38 gedachten over “Een lager pitje…”

 1. Dappertje diertjes die mieren, want zo’n LHBtje is een reus in vergelijking. Veel succes met de opdrachten en de verbouwing en neem de tijd om te genieten van wat de natuur je biedt!

 2. Dag Koen,
  Veel succes met de verbouwingen en als je tussendoor
  met vakantie gaat, heel veel plezier.
  We zien de foto-resultaten wel een keertje.
  gr.
  Ton

 3. Nou erg veel succes met de dingen die je gaat doen! Laat het maar gauw september worden. Mooie foto weer hoor! Ik vind deze zelf ietsje minder dan de vorige uit de serie maar juist het is ook weer erg mooi zo met de drie soorten beestjes 😀

 4. Ik begrijp het maar al te goed, ook bij mij is het geen komkommertijd, ik heb ook heel wat opdrachten af te handelen en heb weinig tijd voor bloggen… maar af en toe hier een kijkje komen nemen is gewoon een must 😉 !

  Succes met je ondernemingen en doe het toch maar rustig aan!

 5. Alleé man, succes met uw komende verbouwingen, en natuurlijk moeten de opdrachten ook hun beurt krijgen, die brengen het brood op de plank en de blog is een uitlaatklep.
  Veel rust in jullie vakantie zal je dus niet hebben, maar achteraf ziet alles er weer zo leuk uit, en vallen de gewone plooitjes weer op hun plaats.
  Groeten, roy.

 6. Dag Koen, in elk geval veel plezier met de verbouwingen. Ik kom in elk geval onregelmatig regelmatig kijken hoor 🙂 Macro’s zijn toch wel mijn ding, nu moet ik nog eens een fatsoenlijke lens daarvoor kopen, maar jouw lieveheersbeestje hier is zo mooi.

 7. Ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie zullen hebben,
  en dat alles goed gaat bij de verbouwing.

  Prachtige macro’s moet ik zeggen….al verslaafd??

  Tot het najaar…doeiii

  Groetjes Marrie

 8. Wel Koen, ik wens je veel plezier met de verwerking van de opdrachten en veel sterkte met de verbouwing. Wij zitten nu zo’n week of 7 in een nieuwbouwwoning, maar hier moet ook nog het nodige gebeuren. Morgen krijg ik vakantie en dus….. thuiswerk. maar ik heb al een aantal fotoprojectjes in gedachten. Moet er toch tussendoor kunnen… 😉
  btw. moooi werk dat macro he. Kan verslavend zijn heb ik gehoord.

 9. waaaw dat lijkt me pas een uitdaging om je verbouwingswerken in beeld te brengen met een macrolens

  Dat zal wel… dan zie je alle foutjes in detail 😉

 10. Hee Koen ik was helemaal achter. Je macrolens bevalt je goed zo te zien. Prachtige opnames. En leuk hoor om je stem gehoord te hebben op de radio. Eigenlijk zou je een vaste rubriek moeten krijgen want wat je zei is stimulerend om de camera te pakken. Het beste met de verbouwing en maak ondertussen veel foto’s voor in september.

 11. Alweer zo’n mooie macro, wat is dit verslavend hè??!!!
  Succes met de verbouwingen, ik benijd je niet om dat in de zomervakantie te doen.
  Ik zal je mooie foto’s missen!

 12. Bedankt voor je interesse, ik denk wel dat ik je niet zal teleurstellen als je af en toe komt kijken, ik heb reeds macro’s voor meer dan een maand. Het wordt de zomeractiviteit nr 1 voor mij. Ik heb dus ook geen verbouwing en hoef niet te werken, dus tijd zat… alleen, het weer zal wat moeten mee zitten, neem nu om de week een mooie week voor opname en een slechte week voor afwerking, ik zie dat wel zitten 😉
  Ik heb wat uitleg gegeven over mijn macro’s als antwoord op uw reactie, als je uitleg wil over mijn “systeem” kun je altijd mailen.
  grt manu

 13. Ik wens je een prettige vakantieperiode, veel succes met de verbouwing enneh……van verbouwingen kun je ook hele mooie foto’s maken hoor ;-).

  Groet,
  TruusW

 14. Succes en sterkte met je drukke werkzaamheden, ook af en toe wat rust nemen hoor en mooie foto’s maken.
  Prettige vakantie en blogpauze.
  Groetjes.

 15. Veel succes met je opdrachten en je huiselijke verbouwingswerkzaamheden! En niet te vergeten een mooie zomer gewenst. Er valt hier voor mij ondertussen nog veel moois te genieten, nu ik zelf wat meer tijd heb om rond te kijken.

 16. ik kom hier véél te weinig langs hé.. waarna ik je oude posts doorneem en dedzu… (ik ben niet zo voor de standaard begijnhofplaten) maar dan zie ik dat ik iets gemist heb: prachtige vogels, en vooral, super macro (waar ik het NORMAAL ook niet voor heb, maar af en toe moet je vooroordelen laten varen)
  knappe blog koen, en laat je blog niet uitdoven hé!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: