17 gedachten over “Vogels langs de Maas in Visé (2)”

 1. zalig!
  de pano-uitsnede DOET het hem hier!

  (is het normaal dat ik een kadertje “blogbericht” voor jouw foto’s heb staan, vaak, of ligt dat aan de instellingen van mijn scherm…? 😦 )

  Ik weet echt niet wat je bedoelt met dat ‘blogbericht’ Ik hoop dat anderen uw reactie lezen en meer uitleg kunnen geven…

 2. Leuk moment vast gelegd hier en mooie uitsnede. Als geboortekaartje inderdaad heel leuk. Hoewel ik blij ben dat ik geen negen kids tegelijk heb gekregen. Dan moet je als ouders wel voor en achter de rij sluiten om de boel bij elkaar te houden.

 3. Deze is schitterend en leent zich ideaal voor een pano! Mooi zoals de kleintjes tussen vader en moeder hobbelen, hopelijk gaan ze het allemaal overleven.
  PS Ik heb geen idee wat Stephanie bedoeld, ik zie niets vreemds?

 4. Schattiiiiiiigggggg! Op je reactie: Ja, de Provence blijft speciaal maar het is zo dat de afstand, zeker als je met kleine kinderen reist, een beetje tegensteekt. Wij rijden de laatste jaren in twee keer. We overnachten in de Bourgogne en genieten daar al van een ontspannende avond. De dag nadien is het dan nog maar een 600 km. Zou je ook perfect met de kinderen kunnen doen. Ook voor hen leuker dat ze niet zolang in de auto moeten zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: