Antwerpen (7)

Ik was een tiener/twintiger in de jaren ’80…gelukkig maar!

Mijn zoon van 13 jaar kwam even meekijken toen ik deze foto wou posten en ik kreeg meteen de opmerking ”wat is er nu bijzonder aan dit beeld?” Ik zei, ” feitelijk niets, maar dit logje is eerder gericht tot 30 plussers…”

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

20 gedachten over “Antwerpen (7)”

 1. Ik heb het gevoel dat de spijkerbroeken in de jaren 80 toen ik ook tiener was ietsje beter van pasvorm waren. Zo niet dan zorgden we daar wel voor door ze ietsje te heet te wassen!! Zo op half elf hingen die broeken niet bij ons. Maar dat snapt een dertienjarige niet naturlijk ==> generatiekloof? Ik vind het een heel mooi beeld in ieder geval, de romantiek is in alle tijden hetzelfde gelukkig.

 2. Woeaaah … wij hadden gelukkig nog geld voor een riem! :)) Zie me nog op de grond liggen om die veel te enge spijkerbroek aan te krijgen en daarna constant je adem inhouden! Lig in een deuk om de opmerking van je zoon …! Goed opgemerkt Koen!

 3. Nou ik ben al 50plus :0(
  Nee dit kan toch niet lekker zitten, ik begrijp niet dat dit nu mode is, maar je ziet het overal, gelukkig heeft deze jongeman er nog een nette onderbroek onderaan zo te zien, je kijkt ook wel eens zo de bilnaad in of bij meisjes zie je dan een string zitten, ik vind het niks en voor de reageerders hiervoor die denken dat die broek afzakt: dit hoort zo hoor!!!!!!!

 4. Ik was tiener in de sixties, en moet zeggen dat men toen toch wel charmanter en sexyër gekleed ging. Maar ach, dit zal ook weer over gaan.
  Fraaie zw-w. portretten heb je weer gemaakt. Mijn complimenten.
  Een prettig weekend toegewenst.
  Gerard

 5. Ik heb dezelfde reactie als Monique, liggend je te strakke spijkerbroek aan doen :-))))
  Ik zou helemaal gek worden als ik zo’n broek aan had, maar ben dan ook al 50er,
  Maar mijn zoon (27) had ook wel eens dit soort broeken aan.
  Ik vind het een schitterende foto.
  Goed gezien.
  groetjes

 6. Hier zakt mijn broek van af! De mensen gaan zich steeds slonziger kleden vind ik, dat komt door het grote verschil tussen enerzijds vrijetijdskleding (kan niet slonzig genoeg bij veel mensen) en anderzijds “formele” kleding (die trek je alleen aan in sommige banen, en als je naar een zeer officiële gebeurtenis moet). In de vijftiger en zestiger jaren was dit verschil veel kleiner. Leuk in beeld gebracht!

 7. ik zal het hier ook eens posten:
  Aan alle puberende jongens die vinden dat ze hun broek halverwege hun reet moeten dragen, hun flashy boxershorts willen tonen en denken dat dit er “COOL” uit ziet; Weet dat het originele idee hiervan uit de gevangenis komt en daar voor andere mannen wil zeggen dat jullie “BESCHIKBAAR” zijn en er enkel en alleen op wachten dat men jullie reet mag gebruiken !!! Dus denk rustig verder dat dit “COOL” is….. In jail noemt men dit P.B.S. ” Prison Bitch Syndrome..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: