Oud-Rekem is het mooiste dorp van Vlaanderen!

Oud-Rekem werd uiteindelijk verkozen tot het mooiste dorp van Vlaanderen! De ‘mobilisatiekracht’ van de Limburgers heeft zeker en vast een rol gespeeld, maar ik kan mij best verzoenen met de uitslag. Het is een prachtig dorp met tal van troeven. Vandaag is er een groot dorpsfeest. Jammer dat het net nu zo slecht weer is want ik zou graag even de sfeer proeven. Hopelijk breekt de zon deze namiddag nog door!

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

12 gedachten over “Oud-Rekem is het mooiste dorp van Vlaanderen!

  1. toen ik op het nieuws hoorde dat Oud-Rekem verkozen was, ben ik hier komen kijken naar de beelden, en ja hoor jij hebt er met je foto’s een pareltje van gemaakt!

  2. Het was niet mijn persoonlijke favoriet maar ik gun het hen van harte.
    Ik ben af en toe nog eens je foto’s komen bekijken over deze “Mooiste dorp van Vlaanderen”-reeks. De beelden op televisie waren telkens prachtig maar toch kon het niet tippen aan de sfeer die jij telkens wist te steken in je prachtplaatjes.
    Dus niet alleen “Oud-Rekem” is de winnaar, ook jij Koen want je maakte voor mij één van de mooiste reeksen ooit gezien.

  3. Ik ben er nog nooit geweest maar aan jouw foto’s te zien is het wel een mooi dorp(je). Ik ga zeker en vast jouw hele reeks over Het Mooiste Dorp nog eens herbekijken.

  4. Oud-Rekem zal nu beslist een pak toeristen lokken… hopelijk leidt dat niet tot Katarakt-achtige overlasttoestanden. Zeker geen onverdiende winnaar wat mij betreft. En gelukkig verliep deze wedstrijd in een serenere sfeer dan dat VTM-spelletje met die restaurants 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: