Antwerpen (5)

Ik heb die bewuste namiddag ook een vakbeurs van prof-o-cam bezocht op de derde verdieping van het Hiltonhotel. Kon ik daar ook al even m’n nieuwe lens uittesten.

Ik was echter heel geinteresseerd in het uitzicht vanop het dak van het hotel over de Groenplaats. Als stockfotograaf van Belgische steden en landschappen is het heel belangrijk om af en toe vanuit nieuwe standpunten bekende plaatsen te fotograferen. Ik kreeg gelukkig de toelating. Ik had wat pech met het weer die dag, maar gelukkig kwam de zon er toch nog 5 minuutjes door.

Onderstaand beeld werd wel genomen met een Tokina 12-24mm. Je zou het haast vergeten, maar met z’n 123 meter is de O.-l.-Vrouwekathedraal de grootste gotische kerk in de Benelux!

 

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

19 gedachten over “Antwerpen (5)”

 1. Een beeld waarmee je menig Antwerpenaar zal doen blinken van trots 😉
  Wat zijn je ervaringen met Prof-o-cam? Ken ze eigenlijk niet en de site ziet er eerlijk gezegd een klein beetje belabberd uit…

  Ik ga daar nog niet zo lang (Prof-o-cam is feitelijk de profwinkel van Grobet in Antwerpen). Van de site moet je je niets aantrekken, die bekijk ik nooit. Ik bel altijd voor de nodige infomatie (prijzen zijn zeer scherp voor profs) en bestel ook altijd via telefoon (gaat zeer vlot). Van de service heb ik niet te klagen, maar ik heb ook nog nooit problemen gehad. Pas als je iets voorhebt (schade, klacht… ) weet je pas of de service behoorlijk is.

 2. Je hebt hopelijk niet te lang moeten wachten om zo’n prachtig wolkendek te krijgen.
  Een prachtig standpunt, daar zullen velen jarloers op zijn.
  Uiteraard knappe foto, alles op en top.
  Gr.
  P-TER

 3. Knappe foto’s. Mooie binnenfoto al verwacht ik van een architectuurfotograaf natuurlijk niets anders. En met die tweede zul je nu wel alle Antwerpenaren weer doen glunderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: