Opgelet, dit is wel degelijk een andere foto!

Originele antwoorden waren er gisteren en vandaag op het vorig logje! Om nog even de spanning er in te houden geef ik hier enkele tips. Het is wel degelijk het koepelplafond van een relatief kleine zaal. Speciaal is wel dat er nog een ruimte boven die zaal is. Die is eveneens toegankelijk voor het publiek. ik heb daar even het licht aan gedaan en terug een foto genomen. In het midden van de foto zie je dus een rooster om te beletten dat je door de opening kan vallen! Aandachtige kijkers zullen opmerken dat de cirkel er niet volledig opstaat. Met een 12mm lens met camera op de vloer was dit echter het maximum bereikbare. Bemerk ook de kleurverschillen in de beide foto’s omdat de automatische witbalans zich uiteraard moet aanpassen.  Morgen vertel ik iets meer over dit fascinerend gebouw langs de… Schelde!

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

19 gedachten over “Opgelet, dit is wel degelijk een andere foto!

  1. Aaaah! Langs de Schelde! Daar ken ik bijna niets. Ja, Gent een beetje en Vlassenbroek, Antwerpen is ook gene vette. Misschien een of ander gerechtsgebouw? Dat durven ze al eens uitbundig versieren. Maar ik denk wel dat ik juist zit met de griffioenen.

  2. Ik zou begot niet weten waar het is maar wat ik wel weet is dat het een ronduit schitterende foto is. Foto 2 is nog iets aangenamer om naar te kijken door de complimentaire kleuren.

  3. Straf! Op de vorige foto zou ik haast gezworen hebben dat het géén koepel was, maar nu krijgt de foto een heel andere diepte.
    Ik heb nu tips genoeg :-). Dit is het koepelplafond van het salon in “De Notelaer” te Bornem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: