Kuttekoven

Om even verder te gaan op het beeld van gisteren: het kerkje dat je ziet is dat van Kuttekoven nabij Borgloon. De foto werd genomen vanuit een baantje dat parallel loopt met de steenweg van St-Truiden naar Borgloon. Met de fiets het traject tussen knooppunt 153 en 152.  Waarom deze details? Wel, volgens mij zie je daar één van de meest idyllische landschappen die Vlaanderen rijk is. Om die reden vind ik dat het dorpje Kuttekoven een van de grootste afwezigen is tussen de 15 genomineerden.

Toch nog mijn logje gehaald vandaag…

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

11 gedachten over “Kuttekoven”

 1. Morgen op één in Vlaanderen Vakantieland 3 “mooiste dorpen”. Kanne, Oud Rekem en Gors-Opleeuw.
  Iedereen kijken maar!

  Goed dat je dit zegt, Martine!! Ik was het bijna vergeten en ben razend benieuwd hoe de dorpen ‘belicht ‘ worden op de televisie. Ik ga veel herkennen, dus het wordt bijzonder leuk voor mij!

 2. Koen, jij schrijft altijd met zo veel enthousiasme over de dorpjes in Vlaanderen, Haspengouwen en waar dan ook. Daarnaast ook nog eens die prachtige beelden van jou erbij; dat moet de mensen doen besluiten eens een vakantie-break te nemen daar. Dat kan niet anders!
  Wat betreft mijn 2e foto waar je over schreef; is geen PS-werk. ’t koe-beest stond er echt!. Ik heb vanaf de grond gefotografeerd; ik heb een kantelbaar schermpje op mijn toestel zodat ik nogal eens lage standpunten gebruik, 😉
  Prettig weekend!!
  TruusW

 3. Tof om al die tips te krijgen. Ze zouden moeten gebundeld worden. Nog nooit gedacht om zelf een toeristische gids uit te brengen ? Schitterend fotomateriaal heb je genoeg !

 4. ’t heeft soms zo z’n voordelen om door te druk, wat achterop te geraken met bloggen, je krijgt ineens een reeks prachtige foto’s te zien… ‘k heb hier weer echt genoten Koen!

 5. Ik ben er even goed voor gaan zitten geweldig leuk al je mooie fotoos.. erg gaaf om te zien..je hebt er genoeg in staan,nogmaals erg mooi gr cees,,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: