Kleiputten bij Tielrode

Zoals ik al eerder zei komen er nu een aantal hectische weken aan! Voor landschapsfotografie is het nu een droomperiode. Het licht is nog zacht (de zon staan nog niet te hoog) en toch worden we al op lange dagen getrakteerd. Bovendien kan het zonlicht nog mooi door het jonge gebladerde doordringen en krijg je nog niet af te rekenen met de typisch harde contrasten van de zomermaanden. Momenteel fotografeer ik in opdracht enkele wandel- en fietstochten in Oost-Vlaanderen en ga ik dagelijk één van de genomen beelden hier te kijk stellen.

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

19 gedachten over “Kleiputten bij Tielrode

 1. Hey Koen,
  ik kan me voorstellen dat je nu wel in je nopjes bent dan,alle dagen
  de prachtige natuur in voor je opdracht. Het levert weeral prachtige beelden op.
  Ik trek er dadelijk ook nog eens op uit.

 2. je laat hier goed zien wat voor een mooie foto’s je kan maken bij de tijd je hier uitlegt. Erg leuke foto’s heb je gemaakt,maar misschien had ik bij de onderste gekozen voor een andere verdeling.

 3. waanzinnig mooi en wat het licht betreft, ja, dit is fantastisch he ? dat zachte licht. Heel veel plezier met jet wandel- en fietsroutes opdracht. Zo’n opdracht lijkt me ook wel wat, ik ben alleen geen professional

 4. Je hebt gelijk met dat licht en dat is ook aan je foto’s goed te zien. De onderste is mijn favoriet door de mooie waterpartij met de spiegelingen

 5. Weer mooie foto’s Koen. Het is ongetwijfeld heel hard werken, en ik heb mateloos respect voor de weg die je reeds aflegde, maar soms wou ik toch dat ik even in je schoenen mocht staan. Dergelijke opdrachten moeten heerlijk om te doen zijn. Succes alvast en blijf ons aub verbazen met dergelijke pareltjes.

 6. Hele mooie foto’s. Prachtig scherp ondanks dat de ganzen behoorlijk in beweging zijn. Ik zie ook uit naar je foto’s uit Oost-Vlaanderen. Zo genieten wij een beetje mee van jouw opdracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: