Ronde van Vlaanderen 2008 (6, slot)

Ik heb ook nog een aantal beelden van de Kluisberg en de bosberg, maar dan wordt de reeks wel iets te lang naar mijn gevoel. Hier als laatste foto toch nog een beeld van op de Kluisberg, de eerste helling van de dag. Ik vind het persoonlijk wel een leuke. De zorgzame oplettende vrouw ( renners komen gevaarlijk snel af! ) en de man op jacht …of het eeuwig terugkerend rollenpatroon.

Totdaar mijn reeks over de Ronde van Vlaanderen waarin ik zowel sfeer- als actiefoto’s wou nemen. In principe bijna niet mogelijk. Ofwel neem je sfeerfoto’s , ofwel actiefoto’s. Ik was er echter puur voor het plezier en het is wel eens leuk om iets totaal anders te fotograferen dan dat je gewend bent. 

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

25 gedachten over “Ronde van Vlaanderen 2008 (6, slot)

 1. Heel leuke foto … ze hebben bijna een eigen ploeg bijelkaar al zal moeders daar
  niet zo blij mee zijn 🙂 Ik heb genoten van deze ronde, heel mooie sfeerbeelden en de actiefoto’s waren heel spectaculair.

 2. Ik heb een gedeelte van een geweldige serie gemist zie ik. fanatastische foto’s Koen. Eigenlijk ben ik een beetje Vlaaming van binnen. Ik vind jullie passie voor de wielersport fanatastisch. Leuk ook om te zien hoe het publiek reageert, maar toch had ik Sebastiaan Langeveld liever zien winnen.

 3. Och Koen.. wat een prachtige serie heb je hier geplaatst de laatste dagen over de ronde van Vlaanderen. Van mij mag je rustig nog een paar daagjes dorgaan met plaatsen van foto’s hierover. Vooral je foto’s van de toeschouwers (sfeerfoto’s) kan ik erg waarderen.

 4. Ook de kinderen gaan er helemaal in op. Echt typisch voor wielerfanaten om in tenue te komen supporteren. Ik zie mijn eigen kinderen nog paars-wit gekleed voor tv zitten omdat er een match was waarbij Anderlecht speelde.

 5. Een knappe uitsmijter is dit! Super!
  En Koen, als je genoeg hebt van je rondje mooi Vlaanderen kun je altijd nog
  dit soort foto’s gaan maken want ze doen echt niet onder voor die van de professionals!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: