22 gedachten over “Antwerpen”

 1. Wow … door het huis ernaast zie je pas hoe enorm groot zo’n schip is, want het huis zelf is ook niet bepaald klein! Mooie zwart/wit omzetting, goede keus hier omdat de foto anders te druk wordt denk ik.

 2. Een beetje geoefend kapitein kan vanuit z’n controlekamer met een welgemikte sprong op het dak van ’t Noorderterras springen 🙂
  Je had wat geluk met die sobere, strakke hemel zodat de verhoudingen tussen schip en gebouw er mooi uitkomen en benadrukt worden.

 3. Hoe je het toch weer voor elkaar krijgt om EN zo’n mooi pand EN zo’n reus van een schip zo bij elkaar op één foto te krijgen. Een beetje boffen natuurlijk, maar vooral een goede standpuntbepaling. Heel bijzonder

 4. Jeetje, die matrozen mogen ook geen hoogtevrees hebben! Leuk contrast tussen de speelse gevel van het huis en het strakke functionele van het schip. Geluk voor je foto dat de lucht een handje meehielp (maar soms moeten we het van het geluk hebben) , het einde van het schip lijkt zich bijna op te lossen in het licht. Doet een beetje magisch aan.

 5. bij de vorige foto schreef ik “super” maar ook deze foto is fantastisch, erg knap hoor!
  Ik moet nu eens nadenken over enkele superlatieven voor de volgende foto 😉

 6. Koen, bedankt voor je reactie op mijn blog zonet, toen ik een antwoord wilde plaatsen is er wat mis gegaan en heb ik het log opnieuw moeten plaatsen, ik heb je reactie kunnen recupereren en het eigenandig teruggeplaats, ik hoop dat je dat Ok vindt!
  Zo nu heb ik nog eens van die mooie foto hier kunnen genieten!

 7. Ik weet niet hoe je het doet, Koen. Maar zelfs in je witzwartjes zie en voel je het gele warme zonlicht. Hier hou ik nu van, zie! Want als je de kleur uit een foto weg neemt, krijg je al vlug iets donkers, iets nostalgisch ook. Maar jij slaagt er in een heerlijk licht gevoel over te brengen… chapeau!

 8. Geweldig mooi.
  Was er 2 jaar geleden en toen lag er ook zo’n hele grote daar aan de Schelde. Machtig mooi om te zien, maar deze foto heeft wel iets heel aparts.
  De combinatie huis- boot, goed gezien en mooi gefotografeerd.
  Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: