Belgie = chocoladeland

Op dezelfde zaterdag als het vorig bericht stond er aan de voet van het belfort een klein fiatje met een reuze chocoladehart opgesteld (ter gelegenheid van een chocoladebeurs en valentijn ) De toeristen werden als een magneet er naar toe gezogen voor de traditionele portretjes. Ik heb zijdelings als toeschouwer enkele foto’s genomen en heb even aan een nieuwe reeks gedacht.  Ik was echter in Brugge voor een geheel andere reden en wou meer algemene beelden nemen.  Het was echter een buitenkans om eens de diversiteit aan toeristen in een simpel maar origineel kader voor te stellen. Hier dan toch twee portretjes. Jammer dat ik niet wat meer tijd had…

choco-02.jpg

choco-01.jpg

En de lokatie: het lijkt precies of er geen volk was op de Grote Markt, maar schijn bedriegt! Omdat ik vandaag overal hartjes zie kan deze er wel even bij!

choco-05.jpg

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

13 gedachten over “Belgie = chocoladeland

  1. Goed dat ik niet daar was, want je had me weg moeten sleuren … ben een chocoholic en dan liefst Belgische chocolade en bonbons … *kwijl* Schattig Fiatje, het lijkt alsof ie elk moment kan bezwijken onder dat enorme hart! Die meneer in de eerte foto vind ik schitterend, wat een mooie kop!

  2. Chocofotografie…dat is een vak! En dat heb jij uitstekend gedaan, Koen!
    ’t Is erg verleidelijk allemaal en mijn vrouw (dit gezien hebbende) is nu serieus bezig een trip naar België voor te bereiden….

  3. Super-origineel – zowel de reclame als de foto’s. Een alternatieve aanpak is soms eem pak beter, zeker in een wereld waarin we dagelijks met een hoop beelden worden geconfronteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: