Interessante fotowedstrijd met leuke prijzen!!

Sommigen zullen al op de hoogte zijn, maar Linx+ organiseert elke jaar een interessante fotowedstrijd met leuke prijzen. Dit jaar is het thema ‘straffe madammen’ en voor vele bloggers moet dit toch een kolfje naar zijn of haar hand zijn. Meer info kan je vinden op deze link. Ik kan jammer genoeg niet meer deelnamen sinds ik freelance ben, maar hopelijk kan ik sommigen  overtuigen om deel te nemen. Het is een internationale wedstrijd, maar feitelijk voornamelijk gericht tot Vlamingen en Nederlanders . De foto’s mogen ook in het buitenland genomen worden want met bijgevoegde foto ( klik op de foto! )  heb ik een aantal jaren geleden de tweede prijs gehaald onder het thema ‘arbeid’  Zo heb ik een excuus om toch éénmaal een foto van buiten de landsgrenzen te tonen.  🙂    Succes!

mens-en-dier-03.jpg

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

9 gedachten over “Interessante fotowedstrijd met leuke prijzen!!

 1. Bedankt voor de tip, maar helaas heb ik niet erg veel mensenfoto’s! 😉
  Jouw foto is geweldig Koen, zo mooi authentiek, prachtig van kleur en
  een leuke uitsnede met het accent op al die blote billen 🙂

 2. Hij is alleen voor amateurs? Dat wist ik nog niet. Dat verhoogt onze kansen! Ik weet wel dat er een extra prijs is voor de beste vrouwelijke fotografe. Voor dat onderdeel valt dan ten minste de concurrentie van Artur weg 😉

 3. Denk niet dat dit de kansen verhoogd karina, want als je ziet hoeveel prachtige foto’s door die amateurs geschoten worden, en er zijn er altijd maar meer en meer die de camera als hobby ‘wapen’ meehebben.
  Prachtige uitsnede.

 4. Hallo Koen.
  Bedankt voor je reactie op mijn foto van de Negerzoenen. Ik begrijp dat ze bij jullie nog steeds zo heten. Hier in Nederland worden wij overspoelt door mensen, verenigingen en allerlei partijen die zich bezig houden met anti-discriminatie. Echter zijn ze helemaal de kluts kwijt, en weten niet van gekkigheid wat ze moeten bedenken om in het nieuws te komen.
  Je heb ook weer fraaie foto’s op je site staan. Mijn complimenten.
  Gerard

 5. @ Roy, da’s een waarheid als een koe! Je kan op gebied van kwaliteit echt geen onderscheid meer maken tussen profs en gedreven amateurs. Het enige verschil dat je wel kan maken is de een prof die gespecialiseerd is in een bepaalde tak van de fotografie het voordeel heeft dat hij er meer tijd in kan steken en bijgevolg betere foto’s heeft in een welbepaald genre. Voor een fotowedstrijd maakt dit niets uit en zal integendeel de amateur zelfs meer kans hebben omdat zijn interessevlak dikwijls breder ligt als bij een prof. Het beste is ‘open wedstrijden’ zonder onderscheid tussen profs en amateurs.

 6. Ik heb de winnaars van de film van mijn leven eens gegoogled en het gaat hier (voor zover ik kan opmaken) toch allemaal om afgestuurde fotografen die er ook beroepshalve mee bezig zijn (behalve Artur).
  Tuurlijk zijn er onder de amateurs ook straffe gasten. Ik ben de laatste om dat te ontkennen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: