Nieuwjaarswensen

bloemen-99-beste-wensen-copy.jpg

bloemen-99-beste-wensen-2-copy.jpg

Als afsluiter van dit jaar toon ik hier per hoge uitzondering eens een ouwertje uit de diatijd. Speciaal voor alle bezoekers die nu reeds verlangen naar de zomer, hierbij mijn allerheetste plaat! Toeschouwers bij 35 graden tijdens de Virga-Jesse feesten in Hasselt. Iedereen zocht op zijn manier naar bescherming tegen de zon… Vanaf 1 jan. trekken we zoals beloofd weer doorheen het land met de meest recente beelden van fotogenieke plaatsen.

Bedankt voor de talrijke bezoeken en reacties op de foto’s die hier geplaatst werden. Bloggen is voor mij een totaal nieuw fenomeen en ik vind het, tegen alle verwachtingen in, buitengewoon boeiend. Het is een leuke manier om andere facetten in de fotografie te ontdekken en waarderen en zolang het allemaal plezant blijft ga ik er mee door.

Voor iedereen een leuke oudejaarsavond en de allerbeste wensen voor 2008 !!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

21 gedachten over “Nieuwjaarswensen”

 1. Vooreerst mijn allerbeste wederwensen.
  Ik ben blij dat je als professioneel fotograaf de tijd en moeite wil nemen om te bloggen. Als gemotiveerde amateur is dit voor mij de ideale leerschool. Vele fotografen hebben wel een portfolio staan op internet maar daar veranderd er zelden iets aan, laat staan dat er interactie mogelijk is. Ik hoop van harte dat je er kan en wil mee doorgaan. Ook je berichtjes op m’n blog kan ik ten zeerste waarderen. Kritiek is trouwens steeds welkom, alleen zo kan ik mezelf verbeteren en ik heb gelukkig geen gevoelige tenen.
  Ik wens je voor 2008 een boeiend en productief jaar toe.

 2. Mooie fleurige foto’s .
  Maar ook de winter kan heel mooie plaatjes opleveren, laten we maar hopen op de sprookjeswereld van vorige week, nog heel even en dan op naar de lente 🙂
  Een hele gezellige jaarwissling en de beste wensen voor 2008 !
  groeten

 3. Bedankt voor je reactie op mijn fotolog.
  Ik heb hier gekeken en er staan echt prachtige foto’s hier.
  Ik heb je in mijn feeds lijstje toegevoegd.
  🙂
  De allerbeste wensen voor 2008.

 4. Hallo Koen,
  als je met dat schooltje op de ring van Leuven de tuinbouwschool bedoelt, dan is dat inderdaad al wat geleden. De voorbije jaren zijn we een paar keer van lokatie veranderd. Je naam zegt me niets, maar misschien kent mijn zus je, die was lid voor dat ik er bij kwam, maar zij zit nu bij ZW-art (www.zw-art.be). Begin februari houden we terug een fotosalon. Op mijn blog zal tijdig een uitnodiging verschijnen. Het thema dit jaar is reisfotografie.
  In het voorjaar zal ik in het sashuis in Astene aan de Oude Leie exposeren met foto’s uit de streek. Ik zou daarbij graag een fotoboekje te koop willen aanbieden, maar weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken.
  De prijzen van fotobedrijven (colruyt, hema, blokker) liggen te hoog.
  Ik ben wat gaan neuzen op fotogeniekbelgië en ik moet zeggen dat het klasse is. Ik zal mezelf de rem moeten opleggen of ik blijf er op ronddwalen.
  Nog een fijn eindejaar en een beeldrijk 2008!
  Martine

 5. Hai Koen,
  En bevalt de “worldpress-site” beter? Mooie foto als afsluiter van dit jaar, Leuk je blog te leren kennen, hoop meer van je te zien. Een kreatief NIEUWJaar gewenst in 2008, Er staat wat vuurwerk op mijn blog…Kijk maar…

  I wish You a Happy and Creative 2008, Look at my Happy fireworks and wishes. See my blog:)(c) JoAnn

 6. Ik ben maar wàt blij dat jij als prof aan het bloggen ging, Koen. Ik heb véél van je logs en foto’s genoten, mijn oprechte dank daarvoor! En ik hoop uit de grond van mijn hart dat je dat in 2008 verder wil doen… zonder jou wordt het internet wat leger…
  Voor strakjes: een heel prettig jaaruiteinde, en morgen gezond weer op met volle moed en een goed geöliede klikvinger! *wink, big smile*

  Het jaar trekt over,
  Door de wijde hemel gaan
  Ruisende winden.
  © Gyodai

 7. Wat een prachtige kleurrijk wenskaart heb je gemaakt! En zo warm is 35 graden toch niet … is ’t hier iedere dag! 😉
  Ik wens je een heel fijne jaarwisseling en veel geluk en gezond voor 2008!
  OT: Nog zo’n drie uurtjes en dan is ’t hier 2008 (nou ja, eigenlijk 2551, andere jaartelling :))

 8. Dank je voor je wensen. Ik hoop dat we in 2008 weer net zo veel plezier in fotograferen en bloggen zullen hebben als afgelopen jaar. Ook ik ben nog niet zo lang bezig met het blog-gebeuren maar ik kan je vertellen dat ik het ontzettend leuk vind. Fantastisch ook de reacties die je van iedereen krijgt.
  Oh ja, ik zal je vertellen hoe ik mijn nieuwjaarskaart heb gemaakt. Stuur ik je een mailtje over. kHoop dat je mailadres hier ergens op de blog staat.
  Groet,
  Truus W

 9. Op de valreep van januari naar februari nog mijn allerbeste wensen voor jou en de jouwen, voor een fotogeniek, gelukkig en gezond 2008! Ik weet ‘t, het is veel te laat, maar beter laat dan nooit toch. Ik was zo verdiept in mijn scriptieperikelen dat ik nergens anders tijd voor had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: