Kalmthoutse Heide op 22 dec.

dsc_0073.jpg

Het was me een dagje wel! Ik vraag me af of er ook maar één fotoblogger is die er vandaag niet van geprofiteerd heeft. Ik ben de Kalmthoutse heide ingetrokken en omstreeks 15:00 had ik het zo ongeveer gezien. Honderden foto’s waarmee ik een tijdje zoet ben. Maar hoe kies je nu daaruit een foto om de dag te besluiten? Ik heb er dit schaatstafereel uitgehaald omdat ik toch wel enigszins verrast was om na amper enkele dagen vorst dit nu al te kunnen waarnemen. Het was een gezellig sfeertje daar op de heide!

Meer foto’s van de Kalmthoutse heide: Hier!

Auteur: Koen

www.koendelanghe.com

21 gedachten over “Kalmthoutse Heide op 22 dec.”

 1. Wat een pràchtig licht wist je daar te vangen, Koen!
  De koning winter
  Houdt het heldere water
  Gevangen in ijs
  © Nikita
  Ik ben reuzebenieuwd naar je winterreportage. Als alle foto’s zo knap zijn als de bovenstaande, wordt dat puur genieten!

 2. Hi KOEN,
  Een schitterende Nederlandse/of Belgie? ijs-schaatsplaat.
  Erg mooi gedaan! Zwart wit fotografie is byzonder mooi, en komt hier goed uit!

  Uiteraard wens ik jou zeer fijne en gezellige dagen met virenden of familie en mooi Kerstdagen, lekker eten misschine of wat dan ook…
  Dank voor je ezoek aan mijn blog

  JoAnn (nederlandse Fotografe)

 3. Een buitengewone opname. Heel sterk beeld. Miscchien kon je de zonnestralen nog iets meer doordrukken maar eigenlijk ben ik als amateur niet geplaatst om jouw dergelijke commentaar te geven.

 4. Je hebt in ieder geval een hele mooie foto uitgekozen Koen. Prachtig!!Dat beloofd nog wat voor de rest van de foto’s
  Ik denk dat ik één van de weinigen was die er gisteren niet op uit trok. Ik moest/mocht werken gisteren. Je snapt dat ik knarstetandend op mijn werk rond liep. Maar och, dan mag ik weer een andere keer.
  Groet,
  Truus W

 5. Ja, hoogdagen voor de fotografen !! Voorraad inslaan waar we nog tijden zoet met zijn. Was ook op de Kalmthoutse heide, zalig met mist, rijm, ijs en lage zon. Mooi schaatstafereel, zonnestralen goed benut.

 6. Hé ja, dat probleem ken ik ook! Een mooie dag, je trekt er op uit, komt thuis met een paar honderd foto’s… en daar wil je er dan eentje uit kiezen…
  Dit beeld is alvast superknap en ik heb zo het vermoeden dat je nog veel meer geslaagde beelden hebt. Een bekend fotograaf beweerde “het mooiste licht is tegenlicht” . Daar heb jij goed je voordeel uit gehaald. Prachtig!

 7. Prachtige foto, heel mooi tegenlicht en een goede keuze voor zwart/wit! Kan me voorstellen dat het heel moeilijk kiezen is, maar je hebt een goede keuze gemaakt.
  Ik wens jou en je familie fijne kerstdagen toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: