Vlaanderen was vandaag op z’n mooist!

blad.jpg

Vlaanderen was vandaag op z’n mooist. Tenminste in het Hageland toch waar rond de middag de zon er even door kwam. Op elk takje, elk voorwerp plakte een halve cm rijm waardoor het meest onnozele onderwerp fotogeniek werd. 200 landschapsfoto’s genomen waaraan ik één van de dagen nog veel werk ga hebben. De betere foto’s worden namelijk stuk voor stuk vanuit het raw-bestand bewerkt en geklasseerd . Ik heb alvast dit detail er even uitgenomen om hier als kerstkaart te plaatsen naar de bezoekers dit weekend. Met deze wens ik u prettige feestdagen!

!! update 22 dec (16:00): En vandaag was Vlaanderen nog mooier…weeral een massa foto’s erbij. Het verwerken van die hoop is voor de volgende dagen.

Gepubliceerd door Koen

www.koendelanghe.com

10 gedachten over “Vlaanderen was vandaag op z’n mooist!

  1. Koen, een prachtige foto die de winterse sfeer heel mooi weergeeft.
    Ik heb nogmaals je foto’s van Raversijde bewonderd, ik krijg er niet genoeg van.
    Over het rad in Londen (vanop m’n blog) ik heb deze niet bezocht. Veel te duur en foto’s nemen door vuile glazen (de capsules zijn volledig gesloten) leek me niet evident.
    Nogmaals dank voor je regelmatig blogbezoek, ik beschouw het als een hele eer.

  2. Ja, heel geslaagd. Ook hier in Arnhem was deze prachtige vandaag sfeer te bewonderen en inderdaad, morgen nog een kans. Ik heb me voorgenomen morgen ook zo’n foto op mijn Blog te plaatsen.

  3. Ik zit vanaf mijn zonnige plekje vol verlangen naar jullie prachtige winterfoto’s te kijken! Wat ziet de wereld er ineens mooi uit als alles bedekt is met een laagje sneeuw of ijs en het licht is dan ook zo mooi. Ben heel benieuwd naar het vervolg van deze serie, want het voorproefje smaakt naar meer! Ik wens jou en je familie ook heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: